10 důvodů, proč vyhodit svou mikrovlnnou troubu
- Častá konzumace jídla, upraveného v mikrovlnné troubě, způsobuje dlouhodobé – permanentní – poškození mozku „zkrácením“ elektrických impulzů v mozku [de-polarizací či de-magnetizací mozkové tkáně]
- Lidské tělo nedokáže zpracovat neznámou formou produktu vytvořenou v mikrovlnce.
- Mužská i ženská produkce hormonů je častou konzumací jídla z mikrovlnky pozměněna.
- Efekty jídla z mikrovlnky na tělo jsou dlouhodobé a permanentní.
- Minerály, vitamíny a další výživné složky v jídle z mikrovlnky jsou změněny nebo je jejich množství snížené, takže tělo z nich dostane jen málo či dokonce nic. Ty pozměněné tělo absorbuje, protože je nedovede rozložit.
- Minerály v zelenině se přemění v rakovinotvorné volné radikály, když projdou úpravou mikrovlnným zářením.
- Jídlo z mikrovlnky způsobuje růst žaludečních a střevních nádorů. Toto zjištění může pomoci vysvětlit rapidní nárůst počtu lidí s rakovinou střev ve Velké Británii a USA (i jinde, samozřejmě).
- Dlouhodobá konzumace též zvyšuje nárůst množství rakovinných buněk v krvi.
- Opakované trávení jídla z mikrovlnky způsobuje deficity imunitního systému přes lymfatické uzliny a změnu krevního séra.
- Konzumace také způsobuje ztrátu paměti a koncentrace, emocionální nestabilitu a pokles inteligence.